Kerralla kuntoon
suunnittelusta viimeistelyyn.
  Ammattilaisemme tulee paikanpäälle tutustumaan kohteeseen, ottaa nykyisistä ikkunoista mitat sekä suunnittelee yhdessä kanssanne teille sopivan ikkunaratkaisun. Tämän jälkeen saatte selkeän ehdotuksen aikataulusta, ja kustannusarvion joka sisältää kaiken avaimet käteen toimitettuna ja takuutyönä.  
SUUNNITTELU
BACKMANN ASENNUS
LÄPIKÄYNTI

Toimitus

Takuu

Tulossa

Rahoitus

Remonttilinja

Mittatilaus

Ekologisuus

  Backmannin omat asentajat ovat aina koulutettuja huippuammattilaisia. Asentajamme tulevat paikanpäälle sovittuna aikana ja laittavat uudet ikkunat mahdollisimman nopeasti paikalleen
- yleisimmin kahdessa päivässä. Kierrätämme ja viemme pois vanhat ikkunasi. Viimeistelty työnjälki ja siisti kohde ovat meille asennuksen kulmakiviä. Teemme aina kaikki asennuksemme takuutyönä.
  
  Kun uudet ikkunat ovat asennettu, on aika käydä asiakkaan kanssa toteutus läpi. Käymme remontin läpi vaihe vaiheelta ja otamme vastaan niin ruusut kuin risutkin. Mikäli jotain korjattavaa ilmenee, niin ryhdymme mahdollisimman nopeasti työhön, jotta saamme remontin sujuvasti maaliin. Keskustelu auttaa meitä kehittymään edelleen.  
Toimitamme tuotteemme huolellisesti pakattuna, nopeasti ja täsmällisesti suoraan Nivalasta, Suomesta. Viimeisintä teknologiaa oleva valmistusprosessi pitävät huolen että tuotteet ovat sovittuna aikana sovitussa paikassa.
Annamme ainoana Suomessa tuotteillemme täyden 10-vuoden takuun. Takuu ei siis rajoitu koskemaan pelkästään tuotetta, vaan kattaa myös asennuksen. Vertaa takuita ja vaikutu laadusta.
Kauttamme saat rahoituksen, jolla maksat kätevästi valitsemallasi kuukausierällä ja kohtuullisella korolla. Rahoituksen hakeminen onnistuu helposti suunnittelukäynnin yhteydessä ja luottopäätöksen saat heti.
Ainutlaatuinen remonttilinjamme palvelee asiakkaitamme myös asennuksen jälkeen. Oli asiasi mikä tahansa, remonttilinja auttaa. Meillä asiakkuus loppuu vasta kun asiakas on sanonut viimeisen sanan!
Tuotteemme valmistetaan aina mittatilaustyönä yksilöllisesti alusta loppuun Nivalassa Suomessa. Koska vakiomittoja ei ole saadaan aina kuhunkin kohteeseen sopiva ratkaisu aikaiseksi.
Valmistusprosessiimme on kiinnitetty erityistä huomiota ja se kuluttaakin normaalia vähemmän raaka-aineita ja energiaa säästäen näin  luontoa. Tarkoitukseen kehitetty erikoismateriaali on täysin kierrätettävissä.
 
Varaa maksuton suunnitteluaika